07. November | 2017

Čo je dôležité pri maľovaní?

Naša firma preferuje pri každom zákazníkovi individuálny prístup. Od prvotného kontaktu sa maximálne efektívne snažíme vyhovieť požiadavkám klientov, radíme im pri výbere farieb, stanovíme postupnosť jednotlivých úkonov a vyberieme vhodné EKO materiály.

Pri maľovaní je dôležité uvedomiť si, že základom je kvalitný náter. Rovnako dôležité je následné vymaľovanie stropov a stien, pričom práve tu treba dbať na fakt, že každá stena je iná a preto používame farby špecifického zloženia. Práve tu je skvelým príkladom kúpeľňa, ktorej hrozí najviac riziko vzniku rôznych plesní a vyžaduje si adekvátny výber protiplesňových farieb.

Omietka. Bez kvalitnej omietky je maľovanie zbytočné. Steny a stropy musia byť hladké, bez trhlín a dier, preto je úloha omietky neodmysliteľná. Pri dokonale hladkých a na dotyk príjemných stenách sa nikto nemusí obávať, že by nový náter a farba nevynikla. Práve naopak. Nezabúdame pritom tiež na to, že profesionálne maľovanie stien je bez dokonalej omietky nemožné. Na perfektne hladkých stenách, príjemných na dotyk a bez prasklín, vynikne farebný náter najlepšie.

A farba samotná hrá tiež nemenej dôležitú rolu. Využívame simulátor, ktorý pomáha pri lepšej predstave a vizualizácii konečného výsledku, čo oceňujú naši klienti, ak sú nerozhodní a majú obavy, či sa špeciálne farebné kombinácie budú k sebe hodiť.