15. November | 2018

Maľovanie a zimné obdobie si spoločne rozumejú

Aj vás ovplyvnili legendy o tom, že zima nie je ročné obdobie, ktoré je vhodné na maľovanie izieb? Mnohí z nás majú zaužívaný dojem, že maľovanie je výsadou jarných a najmä letných dní. Väčšina profesionálov sa zhoduje v názore, že je tento proces možné realizovať celoročne a práve zimné mesiace sú ideálne na maľovanie a to hneď z viacerých dôvodov. Poďme sa na ne pozrieť.

Hlavným faktorom pri schnutí čerstvej maľovky je teplo a sucho. V zimných mesiacoch sú byty vykurované, samotné steny bytov sú vyhriate, takže teplo a sucho spôsobia rýchlejšie schnutie čerstvej maľovky a navyše vyhriata stena predĺži životnosť samotného náteru. Navyše moderné EKO farby sú už svojimi vlastnosťami výrazne odlišné ako farby v minulosti, čiže sa nemusíte báť dlhého vetrania a dýchania škodlivých výparov. Všetky obavy z toho, že sa maľovka dostatočne nevysuší a bude plesnivieť, peniaze za kúrenie vám uletia priamo von otvoreným oknom alebo že budete musieť dýchať nepríjemné pachy z farieb, už môžete hodiť za hlavu.

Naši odborníci vám radi poradia pri výbere EKO farieb a materiálov, pričom vám ochotne zabezpečia celý proces maľovania a časovo sa prispôsobia vašim potrebám. Naše ceny zohľadňujú všetky potrebné materiály, kalkuláciu vám vytvárame na kľúč a presne na základe prvotnej obhliadky, kde si s vami prejdeme osobne všetko potrebné a vyhovieme vašim požiadavkám.