12. Marec | 2019

Urobte si jar vo vašom byte

Obdobie, ktoré prebúdza prírodu a nás tiež, nám už klope na dvere. Jar je spojená s nie príliš obľúbeným upratovaním, ale aj tu sa dá spojiť príjemné s užitočným. Okrem hĺbkovej očisty vašej domácnosti si môžete dopriať aj vizuálnu úpravu interiéru a dopriať si konečne vymaľovanie bytu. Ak si na to netrúfate sami, obráťte sa na profesionálov.

Jar za oknami vie krásne a jednoducho preniknúť aj k vám domov, stačí si vybrať vhodné farby, ktoré vám vyhovujú a budú ladiť s interiérom, prípadne ho budú vedieť dokonca zvýrazniť. Trendom na tento rok sú farby, ktoré môžeme výstižne označiť ako jarné – sýtozelená a výrazne sýta žltá. Prvá z nich symbolizuje prebúdzajúcu sa a sviežu prírodu po zimných mesiacoch, navyše je optimistická, hodí sa do každej izby a známa je aj svojou upokojujúcou charizmou. Žiarivá žltá vám doslova prinesie Slnko do príbytkov, rozveselí, zosvetlí a priam zväčší každú miestnosť. Ak máte povahu plnú energie, nemusíte sa báť ani výraznej oranžovej alebo červenej farby, tie však treba určite používať s mierou.

Interiér vám oživia aj samotné prvky z prírody – drevo, kamene a rôzne rastliny. Tie môžete využiť ako vhodnú dekoráciu a zladiť ich s celkovým charakterom konkrétnych miestností. Prírodné materiály pôsobia celkovo veľmi dobre na ľudskú psychiku a vy budete mať z priestorov lepší pocit.

Po zimnom období nezabúdajte ani na hĺbkovú údržbu drevených a exteriérových plôch, EKO renovačné prípravky oživia zárubne, altánky, strešné krovy a pod., navyše zaručia svojím unikátnym zložením zlepšenie vzhľadu dreva a dlhodobo ho budú chrániť.

Pustite jar k vám domov, s nami to bude jednoduché!